Home
Over ons
het ras P.R.E (Pura Raza Espaņola).
Onze paarden
De hengsten
Nieuws
Te koop
Shop
Contact

10 jaar geleden zijn wij begonnen met het importeren van de andalusier naar
Nederland voor de verkoop. Een paar geweldige kontakten in Spanje zorgden voor prima kwaliteit paarden met goede papieren en karakters.


We namen een dierenarts mee naar Spanje lieten de paarden daar meteen keuren en namen ze mee naar Nederland. Hier werden ze netjes gereden en goed verzorgd tot  dat ze verkocht werden.

Dit waren leuke en leerzame jaren.

We zagen op onze zoektochten door Spanje natuurlijk ook de super talentvolle prachtige andalusiers, welke helaas en begrijpelijk niet verkocht werden. En als ze al
te koop waren;  niet te betalen!!


Dit bracht ons tot het idee om zelf die talentvolle prachtige andalusier te
fokken!!

Stal Hagen

(Klik op foto voor vergroting)


Eerst moest er natuurlijk een goede merrie komen. Heel belangrijk, misschien wel het belangrijkste. Zij draagt het veulen 11 maanden lang en vererft ook haar genen!!

Dit is Bailaora 26 met haar 3 maand oude merrie veulen Danzarina Font


Dus na lang zoeken kwamen Bailaora 26, 11 jaar oud,  een kleindochter van de beroemde andalusische hengst Binguero en haar 3 maanden oude dochter Danzarina Font in december 2007 naar onze stal.

Een prachtige merrie met hele belangrijke goede eigenschappen wat zij bewezen doorgeeft aan haar kinderen : super karakter(heel mensgericht, altijd meewerkend, geen enkel vervelend of negatief trekje. klinkt te mooi maar het is echt zo), mooi exterieur met bijzonder mooi aansprekend hoofd. Prachtige drie gangen.

Daarnaast is ze ook nog een voorbeeldige moeder. Zal haar veulen beschermen tegenover de andere paarden maar naar de mens toe is ze altijd vol vertrouwen.


Zij werden onze belangrijke eerste stap en onze belangrijke basis voor de fokkerij.